Sastojci
- 400g pečenih Madi pilećih prsa bez kože
- 4 mekane kukuruzne tortilje
- 100ml pilećeg temeljca
- 200g kukuruza
- jedna glavica ljubičastog luka
- masline
- šeri paradajiz
- peršinov list
- svježa zelena salata
- limunov sok
- ljuta papričica narezana
- sol i šareni biber
0h 45 min
nije zahtjevno
4 osobe
Priprema
- Madi pileći file isjecite na kockice i ispecite sa lukom na tavi.
- Pečenu piletinu zalijte sa malo pilećeg temeljca, dodajte začine sol i biber.
- Dodajte narezani šeri paradajiz i sitno sjeckani češnjak ostavite da se malo dinsta.
- Pred kraj dinstanja dodajte kukuruz, masline i sjeckani peršunov list.
- Za izradu tortilja, ispržite tortilje na malo ulja u neprijanjajućoj tavi, dok ne budu hrskave.
- Na gotove tortilje staviti lisku zelene salate i nadjev od piletine
- Za ljubitelje pikantnog okusa narežite ljutu papričicu i stavite preko
- Zakiselite sa malo limunovog soka
Prijatno!