Sastojci
- Madi Grill Pile
- Đumbir
- Sol, biber, crvena paprika, čili
- Začin po želji
- Limunov sok
- Mrkva
- Bijeli Luk
- Maslinovo ulje
- Krompir
- Vrećica za pečenje
1h
srednje zahtjevno
4 osobe
Priprema
-
- Madi Grill Pile izvaditi iz ambalaže
- Narezati nekoliko komadića đumbira i zatim usitniti
- U đumbir dodati sol, crvenu papriku i čili papriku
- U smjesu dodati biber i limunov sok i sve izmješati
- Narezati mrkvu na veće komade i ostaviti u posebnoj posudi
- Madi Grill Pile premazati sa pripremljenoj smjesom
- Oguljen krompir zajedno sa mrkvom i Madi Grill Piletom staviti u vrećicu za pečnje
- U verćicu za pečenje dodati malo maslinovog ulja i par komada bijelog luka
- Peći na 250 stepeni između 30-45 minuta dok Madi Grill Pile primi zlatnu boju
- Servirati po želji
Prijatno!